Добре дошли в най-големият онлайн магазин за видеонаблюдение в България. За връзка с нас - телефон: 088 9902522
Валута: BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN

Количка

0 артикула
Валута: BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
 • Меню

ОТСТЪПКИ

 

от 150 до 400 лева - 10%
от 401 до 700 лева - 12%
от 701 до 900 лева - 14%
от 901 до 1300 лева - 16%
над 1300 лева - 20%

 

виж пълна информация...

Доставка и начин на плащане

Доставка на стоки от онлайн магазин за видеонаблюдение www.cameri.eu

 

   1. Изпълнение и изпращане на поръчки.

   Минималната сума за поръчка е 30 лева. Системата на онлайн магазина, не позволява поръчки на стойност под 30 лева.

 

   ВНИМАНИЕ: Поради големият брой поръчки, които се получават през сайта ежедневно, е възможно да забавим някои от тах с изпълнението и изпращането. Ако държите поръчката Ви да се изпълни на същия ден, молим да го напишете в полето "СПЕЦИАЛНИ ИНСТРУКЦИИ" при оформянето на поръчката си. Ще се постараем максимално много да се съобразим с това. Стандартният ни срок за изпълнение и изпращане на поръчки, може да видите по-долу:

 

 • В делнични дни: Всички поръчки направени през сайта в делнични дни, се изпълняват и изпращат на следващия работен ден при наличност. Стоката ще пристигне до Вас след 2 дни от поръчката.
 • В Събота: Поръчки направени в Събота, се обработват и изпращат в Понеделник /ако е работен ден/. Стоката ще достигне до Вас във Вторник.
 • В Неделя: Поръчки направени в Неделя се изпълняват и изпращат в Понеделник. В този случай, стоката ще достигне до Вас във Вторник.
 • През официални празници и почивни дни: Поръчки направени по време на официални празници и почивни дни, се изпълняват и изпращат в първият работен ден след празниците и почивните дни. В този случай, стоката ще достигне до Вас на втория работен ден, след последния почивен ден.

 

При възможност от наша страна, поръчката Ви ще бъде обработена и изпратена по-рано от стандартните срокове.

 

   2. Доставка на стоки.

   Доставката на поръчаните стоки на територията на Република България се извършва само с куриерски фирми ЕКОНТ Експрес и СПИДИ. С други куриерски фирми НЕ изпращаме пратки. Куриерските такси за доставка, са за сметка на купувача, съгласно тарифите посочени в сайтовете на куриерските фирми и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Клиентът избира с коя куриерска фирма желае да му се доставят продуктите. Ние не определяме и не начисляваме допълнителни такси за транспорт.

   Всеки един продукт в сайта ни, има ориентировъчни цени за доставка. Цената за доставка се изчислява автоматично при поръчка, според теглото на пратката, начина на плащане и начина на доставка, според актуалните тарифи на куриерските фирми. Възможно е цената за доставка да е съвсем малко различна, в зависимост от допълнителните отстъпки, които ползвате при съответната куриерска фирма /ако имате такива/, както и при различия в теглото на стоката, породени от допълнителна опаковка /ако има такава/.


Тарифите за доставка на куриерските фирми може да видите тук:

 

   При оформянето на поръчката, може да избирате къде да ви бъде доставена стоката:

 • До посочен от Вас адрес.
 • До посочен офис на куриерската фирма в случай, че желаете да си вземете пратката от там.

Всички пратки се доставят от нас в офисите на куриерските фирми.


   Тъй като цените на продуктите в този сайт са едни от най-ниските на пазара в България, цената за доставка е за сметка на клиента. Безплатни доставки предлагат други онлайн магазини, със значително по-високи цени на същите продукти.

 

   3. Начини за плащане на поръчки през сайта

   Поръчаните стоки през сайта, могат да бъдат платени по няколко начина:

 

   3.1. Плащане през банка

   При избиране на този начин на плащане, можете да извършите банков превод към сметка на  Геовижън БГ ЕООД. След потвърждаване на поръчката от Ваша страна с плащане през банка, онлайн магазина ни, ще Ви генерира ПРОФОРМА ФАКТУРА на основание на която се прави банковия превод.
Данните за банковите ни атрибути ги има написани в ПРОФОРМА ФАКТУРАТА и са следните:

БАНКА: Уникредит Булбанк АД
SWIFT: UNCRBGSF
IBAN: BG53UNCR70001522171131
В полза на: Геовижън БГ ЕООД

   Поръчката Ви ще бъде изпълнена след като получим сумата по сметката ни, което отнема не повече от 1 работен ден.

 

   3.2. Плащане при доставка, с наложен платеж. Най-често използваният начин на плащане.

   При този начин на плащане, ще заплатите стойността на поръчката си на куриера, който ще Ви достави стоката, като преди да платите сумата, имате право да отворите и прегледате пратката.