Добре дошли в най-големият онлайн магазин за видеонаблюдение в България. За връзка с нас - телефон: 088 9902522
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • Меню

ОТСТЪПКИ

 

от 150 до 400 лева - 10%
от 401 до 700 лева - 12%
от 701 до 900 лева - 14%
от 901 до 1300 лева - 16%
над 1300 лева - 20%

 

виж пълна информация...

Съвместимост на HIKVISION видеорекордерите с твърди дискове

Съвместимост на HIKVISION видеорекордерите с твърди дискове

 

   Видеорекордерите на HIKVISION, НЕ са съвместими с всички твърди дискове. Ако се монтира твърд диск, който не е съвместим с видеорекордера, има няколко симптома:
   1. След монтаж на диска, видеорекордера не го открива и не го показва като включено устройство.
   2. След монтаж на диска, видеорекордера го открива, показва го като включено устройство, но не може да го форматира.
   3. След монтаж на диска, видеорекордера го открива, показва го като включено устройство, форматира го, но след рестарт отново не го намира.
   4. След монтаж на диска, видеорекордера го открива, показва го като включено устройство, форматира го, след рестарт диска си работи нормално, но след няколко дни отново дава грешка в диска и подканва да се форматира, с което безвъзвратно се изгубват всички записи.
 

   Нашият съвет е да използвате специално създадените дискове за видеорекордери на Western Digital PURPLE серията. Purple серията дискове на Western Digital са специално проектирани и създадени за употреба в системи за видеонаблюдение, работещи непрекъснато 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Всички дискове от PURPLE серията, могат да се използват за запис на до 64 камери едновременно. Дисковете са с размер 3.5" и с интерфейс S-ATA3. За вграждане в цифрови видеорекордери за запис на UltraHD 4K видео и аудио сигнал. Отлична устойчивост на температура и вибрации.

   Пълна съвместимост с всички модели видеорекордери на HIKVISION. AllFrame 4K технология за елиминиране на грешки по време на запис, които могат да предизвикат пропускане на кадри.


   Всички дискове от PURPLE серията, може да видите и закупите от онлайн магазина ни: http://cameri.eu/hdd