Добре дошли в най-големият онлайн магазин за видеонаблюдение в България. За връзка с нас - телефон: 088 9902522
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • Меню

ОТСТЪПКИ

 

от 150 до 400 лева - 10%
от 401 до 700 лева - 12%
от 701 до 900 лева - 14%
от 901 до 1300 лева - 16%
над 1300 лева - 20%

 

виж пълна информация...

Защо да изберете нас, когато имате нужда от видеонаблюдение

Доверете се на Геовижън

 

   1. Видеонаблюдението е наша основна дейност.
Занимаваме се с това от 2001 година и имаме намерение да останем още дълго време в този бизнес.

 

   2. Предлагаме само оригинални и качествени продукти с гаранция.
Всеки продукт, преди да се пусне за продажба на пазара, се тества най-подробно от нас. Продукти, които създават проблеми, не пускаме за продажба.

 

   3. Ние сме вносители на повечето продукти.
Работим директно с производителите. Така стоката пристига при вас, без да преминава през други търговци с допълнително оскъпяване.

 

   4. Поддържаме значителна складова наличност.
Имаме налични на склад почти всички продукти. Повечето други онлайн магазини, нямат стока на склад и не могат да Ви изпълнят веднага поръчката. При клиентски поръчки, те заявяват и купуват стоката от други вносители и Ви я изпращат.

 

   5. Изпълняваме веднага поръчките Ви.
Вижте повече за изпълнението и изпращането на поръчки тук:
http://cameri.eu/dostavki

 

   6. Онлайн заявки за неналичен към момента продукт.
Продуктите, които са изчерпани към момента имат отбелязана точна дата за доставка и наличност. Дори и да не е наличен даден продукт, може да направите онлайн заявка. След като пристигне при нас на отбелязаната дата, незабавно ще се свържем с Вас и ще ви го доставим.

 

   7. Снимаме всички продукти, които предлагаме.
За разлика от повечето други онлайн магазини, които предлагат продукти с неясни снимки с ниска резолюция свалени от Интернет, ние снимаме всички продукти, които предлагаме. Снимките са авторски, с достатъчно висока резолюция. Така придобивате максимално ясна представа, как точно изглеждат продуктите ни.

 

   8. Описваме максимално подробно всеки един продукт.
За разлика от повечето други онлайн магазини, които предлагат продукти с неясни описания и технически характеристики, ние описваме максимално подробно всеки един продукт, до най-малката подробност. Така сте наясно какво точно купувате.

 

   9. Може да разчитате на нас за техническа поддръжка и консултации.
Знаем всяка подробност в този бизнес и за продуктите, които предлагаме. Повечето други нови онлайн търговци, не са наясно какво точно предлагат. Можете да се свържете с нас по телефон, по имейл или да използвате формата за онлайн чат на сайта ни /в долния десен ъгъл/

 

   10. Може да разчитате на нас за гаранционна поддръжка.
Даваме гаранция за качество за всеки един продукт, който продаваме. Всяка продажба е придружена от гаранционна карта. Продукт проявил дефект в първият месец от продажбата, се заменя директно с нов. За останалите, времето за ремонт е до 1 седмица, вместо законния срок от 1 месец. Изключително рядко имаме дефектирали продукти. Продуктите със заводски дефект са под 1% от общите ни продажби.

 

   11. Имаме лесен за ползване онлайн магазин.
Онлайн магазина ни е създаден на базата на най-мощната платформа за онлайн търговия - Seliton.bg. Постоянна еволюция с нови версии и подобрения, безупречна версия за смартфони и таблети, 100% SEO оптимизация съобразена с изискванията на търсачките, денонощна поддръжка и др. Онлайн магазина ни е максимално лесен за разглеждане и поръчки.

 

   12. Може да изберете удължена гаранция на продуктите, които желаете.
Ако желаете удължена гаранция, моля изберете я от опциите над цената.

 

   13. Цените ни са винаги актуални и най-ниските на Българския пазар.
За много други онлайн магазини за видеонаблюдение, цените ни са еталон за сравнение. За да пробият на пазара, нови онлайн търговци се опитват да го подбият, като правят дъмпинг на цените, защото по друг начин не могат да осъществят продажби. Практиката показва, че с дъмпингови цени и абсолютно минимални печалби, трудно си плащат разходите и не се задържат много време на пазара.

 

   14. Предлагаме атрактивни промоции.
Имаме постоянни промоции на различни продукти. Следете ги тук: http://cameri.eu/all_promotions.html

 

   15. Имаме ясно обявени цени за доставка.
Цената за доставка е отбелязана за всеки един продукт. Общата цена за доставка се изчислява автоматично, според стойността, начина на плащане, населеното място за доставка, теглото на поръчаните стоки и избраната куриерска фирма. При оформяне на поръчката, винаги сте наясно колко точно струва транспорта. Цената за доставка се изчислява автоматично, по актуалните цени на куриерските фирми, като се ползват преференциални цени.

 

   16. Предлагаме безплатен транспорт.
За определени продукти и промоционални кампании, предлагаме безплатен транспорт, ако стойността на поръчката е над 500 лева с ДДС.

 

   17. Изпращаме бюлетин с промените по сайта.
За удобство и информираност, всички регистрирани в сайта клиенти, получават бюлетин с новите продукти и променени цени на продукти през изминалото денонощие. Така винаги ще сте информирани за промените в сайта ни.

 

   18. Преглед и тест на пратките с наложен платеж.
Всички поръчки, които са с начин на плащане НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, имат опция за преглед и тест на пратката. Така преди да заплатите стойността на стоката на куриера, имате възможност да отворите пратката и да прегледате стоката. Едва след като се уверите, че всичко е наред, може да заплатите сумата и да приемете пратката.

 

   19. Предлагаме различни варианти за плащане.
   - Сигурни плащания през Epay.bg, с всички дебитни и кредитни карти Visa, Visa Electron, Mastercard и Maestro, издадени от Български банки и регистрирани в системата на Epay.bg, както и плащане от микросметка в Epay.bg.
   - Сигурни директни плащания през Epay.bg, с всички международни карти Visa, Visa Electron и Mastercard, издадени от всички банки. Не се изисква предварителна регистрация в еРау.
   - Плащане по банков път
   - Плащане при доставка, с наложен платеж. Най-често използваният начин на плащане.

Вижте повече за начините на плащане тук: http://cameri.eu/dostavki

 

   20. Ние Ви уважаваме.
Отнасяме се към Вас с максимално внимание и уважение, защото Вие сте нашият работодател.

 

   21. Имаме стотици изградени от нас обекти с видеонаблюдение.
Знаем какво точно правим и как да го правим. Монтажът, който извършваме и изключително качествен. Правим го така, че клиента да няма проблеми след това. Защото, ако клиента има проблем, това автоматично означава, че и ние имаме проблем. А ние не искаме проблеми.

 

   И не на последно място... защото ние сме максимално отговорни и откровени с Вас. За нас е щастие, когато клиентите ни са доволни. Довериха ни се над 8 000 клиента.

 

Доверете се на Геовижън