Добре дошли в най-големият онлайн магазин за видеонаблюдение в България. За връзка с нас - телефон: 088 9902522
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • Меню

ОТСТЪПКИ

 

от 150 до 400 лева - 10%
от 401 до 700 лева - 12%
от 701 до 900 лева - 14%
от 901 до 1300 лева - 16%
над 1300 лева - 20%

 

виж пълна информация...

ВАЖНО за всички, които достъпват камери и видеорекордери, през браузъри...

Дата: 2017-10-07

   За съжаление от версия 52 на Mozilla Firefox, забраниха NPAPI разширенията (Web Components), каквото е и на Hikvision. Чрез това разширение, беше възможно да се достъпват и гледат отдалечено през браузър, мрежови IP камери и видеорекордери. Google Chrome направиха същото преди около 2 години. Явно тези разширения освен полезни, могат да бъдат и опасни. Затова браузърите предпочитат да ги забраняват изцяло от събражения за сигурност. Както разбирате, Hikvision не могат да повлияят на това тяхно решение. Варианта за Hikvision е да направят алтернативен вариант на тези разширения и да пренапишат изцяло web интерфейса на устройствата си, може би на HTML5. Засега обаче нямаме информация дали и кога това ще се случи, тъй като в този случай едва ли ще се достигне функционалността на сегашните разширения Web components. За сега разширенията остават работещи в Internet Еxplorer.

   По-долу Ви даваме 2 варианта, за да прескочите защитата на Firefox за стартиране на разширенията (поне временно) и да достъпвате устройствата си с Mozilla Firefox:

   1. В адресната лента пишете: about:config и натискате Enter. С десен бутон върху редовете с промениви избирате Нов -> Булева (New ->Boolean), задавате име "plugin.load_flash_only" (без кавичките) и задавате стойност „False”. Рестартирате браузъра.

   2. Сваляте си и инсталирате ESR версия на Firefox от следния линк: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/. При нея все още не са забранени добавките.
Когато имаме официално становище и решение от Hikvision, ще го обявим незабавно тук.